Tentapluggar med stress

mars 22, 2012 teamfigge 1 comment

Tenta imorgon om Organismvärlden! Som vanligt kan jag inte lära mig att börja plugga i tid. Varje gång jag känner mig stressad, som nu, tänker jag att ALDRIG IGEN!! Nästa gång är det en ordentlig Fredrik som ska börja en vecka innan tentan. Denna tanke har jag även nu. Oddsen för att det ska bli verkligt är minimala.

Men jag tänker alltid att det löser sig. Även denna gång har jag bestämt mig för ska det göra det. Ska i alla fall bli skönt att göra klart den här kursen imorgon. Inte för att den är dryg eller tråkig. Tvärtom!! Den är sjukt intressant, men av någon anledning är min motivation att lära mig saker nästan noll efter nästan 13 år i skolan. Tror det är 13 i alla fall. Orka räkna!!

 

Avsnittet om blötdjur. Coola varelser!

 

Blev en ofrivillig vilodag igår. Tisdagens intervallpass tog väldigt hårt för höft/rumpa. Hade ont när jag gick i skolan och var rädd att det kanske blivit någon irritation under träningen. Vilade därför och smörjade in höften med Hot&Cold flera gånger. Vilken mirakelsalva det är!!! Hjälper mig mot diverse ömmande. För idag känner jag ingenting. Men det blir ändå ingen träning på grund av plugg och vill inte riskera något. Vill gärna springa alla tre tävlingar i helgen!

Nu fortsätter pluggandet!

 

 

 

1 Comment on “Tentapluggar med stress

  1. Gott att se att du är igång med hemsidan FIgge! Ser fram emot att teamköra med dig och sopa banan med de andra grabbarna imorn 😉 .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *