Helg med skavanker

mars 25, 2012 teamfigge 2 comments

Den helg som jag sett fram emot länge blev tillslut en ganska eländig helg.

Det började med en nattorientering i Nyköping, där det visade sig  att benen inte ville lika mycket som jag. Seg och fullständigt klumpigt tog jag mig fram i skogen. Motivationen sjönk exponentiellt! Kom tillslut in som 37:a, cirka 15 min efter. Inget Hurra för det!! Hem fort som attan och få 7 h sömn för att sedan morgonen därpå åka iväg med flera från klubben ner till Nyköping igen för långdistans. Både jag och Goran sammanfattade natten som meningslöst!

Morgonen fortsatte med motgång. Höften hade tydligen inte tålt nattens tävling och oddsen att jag skulle kunna springa en långdistans såg mörk ut. Sprang till min 5te kontroll där jag under 17 minuters löpning känt obehag. Vill inte riskera något och bröt tävlingen till min besvikelse.

Den här natten skulle vi i alla fall sova över. Roligt nog hade vi fixat boende på vandrarhemmet Snip(p)an i staden Trosa. Det hade vi väldigt kul med hela helgen. Men innan vi checkade in oss tog vi bilen och gjorde en cruising runt staden. Ett stopp på en grekisk restaurang blev första anhalten för intag av mat. Sedan fortsatte cruisingen till bland annat Trosa havsbad där vi njöt av solnedgången på en fin häll. Bus och skoj blev det också med hinderbana och diverse roliga foton! Kvällen på vandrarhemmet Snipan, som det egentligen heter så ingen blir lurad, blev lugn för att ladda till söndagens stafett!

Grekisk restaurang med Rehnsgänget

Strul med omställningen av klockan till sommartid gjorde att vi vaknade en timme för tidigt. Men, men! Vi kom ut till tävlingen i alla fall och dagens prestationer av våra löpare var inte på topp. Jag som hade hand om sista sträckan gick ut glad över att inte känna någonting av höften. Efter halva banan kom det tråkigt nog. Höften fick ont och det var inget att göra än att bryta igen. Tråkigt att inte fullfölja stafetten! Men det här var långt ifrån den viktigaste stafetten och jag lovar att Rehns är något att se upp med senare!

De saker som ändå var bra med helgen var gemenskapen med Rehnsgänget, träffa älsklingen och att stå på Studenternas när SAIK tog SM-GULD i bandy. Mycket spännande match!!!

2 Comments on “Helg med skavanker

  1. Åh vad kul att se hur det går för dig! Var ett tag sen H14…Saknar er och gamla Ockelbo ok enormt men det aldrig försent att komma igång igen.

    Ha det bäst och hejja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *