Nystart

september 13, 2012 teamfigge No comments exist

Nu är det dags med att sätta fart på maskineriet här!

Ny header ska det också bli!

Är ingen idé att ta upp alla tävlingar som varit över sommaren. Får skippa dom och berätta om den senaste tiden. En tråkig nyhet är att jag varit skadad och inte kunnat träna så mycket de senaste 2 veckorna. Men det roliga är att det är över och kan springa igen. Lite olämpligt att Lång-SM avgörs i helgen och Medel-SM och Stafett-SM avgörs nästa helg. Jag är nämligen inte i så bra form! Men det får jag ta som det är och kriga på i alla fall.

Senaste helgen avgjordes Medel-DM och Stafett-DM. Tog det lugnt med löpningen på grund av att jag kände av benet lite då. Men tekniskt är jag väldigt nöjd! Jag slutade 2:a på medeln efter Göran Winblad som gjorde en stark prestation och visar form inför SM. På stafetten gick det lite tungt för mina lagkamrater så jag gick ut en bit efter och själv. Tänkte hela tiden på tekniken och lyckades orientera väldigt bra hela vägen förutom ett parallellfel på långsträckan till 10:an.

Karta medel. Karta stafett

Idag blev det en premiärtur på min nya cykel. Sällskapet på träningen stod Göran för. En häftig känsla att cykla på en racer istället för vilken vanlig cykel som helst. Det gick så mycket lättare att cykla och roligt att testa farten. Vi maxade några gånger i nedförsbackar och jag kunde nu sätta in ett PB på 62,9 km/h. Det ska väl slås någon gång i framtiden. Det var en riktigt härlig tur!

Innan cykelfärden

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *