Medel-SM avklarat

september 22, 2012 teamfigge No comments exist

Idag avgjordes finalen av medel-SM!

Men jag börjar med gårdagens kval. En av de kallaste dagerna i år efter sommaren som jag varit med om. Men en underställströja var det ingen snack om. Kroppen blir varm bara jag värmt upp ordentligt. Taktiken var som jag sagt tidigare. Att spika kontrollerna och inte behöva hålla så högt tempo. Dock kändes bena inte allt för pigga så fick känna av lite trötta ben i uppförbackarna. Dessvärre blev det också några extrakrokar och kartstopp för att hitta vissa av kontrollerna. Men när jag närmade mig mål kände jag mig relativt lugn och fick det bekräftat av speakern när jag tog ledningen i mål. Slutade tillslut fyra i heatet!

Dagens final var något värre vädermässigt. Några extra plusgrader, men ett konstant regnande. Lite oplanerad var jag när jag anlände och stressade iväg till karantän utan någon jacka eller dyligt som kunde hålla mig varm. En timme innan jag startade var jag helt genomblöt och stod stundvis och frös. Kan säga att det var skönt att få komma iväg ut i skogen och ha ett tävlingstempo. En kropp fylld med adrenalin! Inledningen av loppet började inte bra. Redan vid tvåan kom killen som startade två minuter bakom ikapp mig. Sedan var det bara att kämpa vidare och jag tyckte jag fick in någon typ av flyt i orienteringen. Några småmissar blev det ändå, men kunde tillslut springa till mig en femtonde plats. Jag är inte alls nöjd med den placeringen! Speciellt inte på min favoritdistans!

Nu får jag se framåt, för det dröjer inte alls länge tills nästa tävling. Imorgon avgörs nämligen stafett-SM! Det arrangeras inte var som helst heller. Utan det blir på Häbbergs skjutbana utanför Ockelbo. Det kommer bli stort! Jag tror starkt på mitt lag och tvekar inte säga att en medaljplats ska vara möjlig. Därför manar jag på alla Ockelbobor att åka dit och kolla även om väderprognosen är lite dyster. Det kommer bli spännande. Det lovar jag! Första start är kl 09.00

P.S. Kartor från medeln kommer imorn på hemsidan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *