le Tour de Uppsala, etapp 4

september 27, 2012 teamfigge No comments exist

Idag var det den fjärde etappen av fem. Men sista för mig! Åker till Ultralång-SM imorgon och behöver nog klokt en vilodag.

5 mil avverkades idag. Vi var fyra man som tog sig an uppgiften. Det var jag, Olle, Albin och Daniel. Jag ledde totalt inför dagen med ca 50 sek före Albin. Sekunder som Albin lätt skulle ta igen idag, enligt honom! Vädret skulle det inte vara något fel på enligt väderprognoserna. Med det menar jag inget regn. Men efter 1 mil började det regna och höll i sig i två mil ungefär. Ska aldrig ut och cykla när det regnar längre i alla fall. Med ca 1 mil kvar började Albin och Daniel snacka ihop sig och rycken kom tätt som tätt. Det gällde verkligen att vara med! Med 3,5 km kvar lyckades jag inte hänga på Albin monsterryck och fick istället kämpa att inte tappa sekunder. I mål var jag ca 15 sek efter på en tredje plats. Tvåa kom Daniel och Olle kom ca 2 min efter. Tyvärr Albin! Inga 50 sekunder!

Imorgon är det tenta!!! Är jag redo?? Svar: NEJ

Bäst att plugga lite nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *