Ultralång-SM gav ett bra resultat

september 29, 2012 teamfigge No comments exist

Hemkommen från Vansbro och Ultralång-SM! 16,9 km i ren vildmark! Jag kände mig pigg med tanke på cykeltouren tidigare i veckan. Gjorde direkt en liten tabbe i starten. Tog det ”lugnt” på startsträckan så att jag hamnade långt bak i fältet vilket medförde att de längst fram fick komma långt före mig. Men det gick bra att springa ändå där bak och sprang förbi personer lite då och då. Banan var upplagd att det var två kartbyten och de första två varven var korta medan den tredje var ca 11 km. Jag sprang på i ett hyfsat tempo hela vägen och sprang själv ibland och i grupp ibland. På slutet av hela banan kom jag ihop med två killar som jag vet är starka på att springa men jag ville inte ge mig i första taget. När vi hade stämplat vid näst sista kontrollen blev det fart på dom och jag fick själv försöka hitta ett bra vägval för att kunna komma före dom till sista kontrollen. Men tyvärr var de lite före och jag visste att jag inte skulle springa ikapp dom. Eftersom vi hade sprungit mer än 17 km och jag har trötta muskler ville jag inte ge allt på 150 meter. Vill inte riskera några överbelastningar eller sträckningar!

Resultat blev i alla fall en åttonde plats, 11 min efter segraren! Jag är väldigt nöjd med det och det var sjukt kul också!

Karta: del 1, del 2 och del 3

Prisudelning med topp 10
Klubbkompisen Jerker kom trea i H21. Här i en spurt med tvåan!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *