25-manna, ingen succé för mig

oktober 7, 2012 teamfigge No comments exist

I helgen avgjordes 25-manna. Trodde min förkylning skulle hinna gå över till dess. Men så visade det sig inte att göra. Vaknade med en olidlig smärta på lördagsmorgonen. Jag hoppades att det skulle gå över under förmiddagen och innan jag skulle springa. Men jag fick försöka hitta en löpare som kunde springa för mig istället. Men även det sket sig och jag fick ta sjunde sträckan som var 5 km och joggade/gick runt på 44 min. Jag gillar inte att vara ute och anstränga mig vid förkylning, men den här gången fick jag offra mig lite. Tror att jag lyckades ta mig runt utan att få allt för hög puls och kände mig inte sämre efteråt. Laget slutade på 120 plats.

Idag var 25-mannakorten som brukar vara Sveriges största individuella tävling. Hoppades att förkylningen även nu skulle hinna ge sig. Men drömma går ju alltid! Fick stå på sidan och kolla på istället. Inte alls roligt, speciellt när det var superväder. Så den här helgen kan ju ses som lite misslyckad ur tävlingssynpunkt.

Men jag har haft en grym helg med klubben och en sak som var lite sjukt var att håret mitt har ryckt av skallen. Nu finns endast 5 mm hår. Men det ska nu få växa ut. Lite fel årstid att bli väldigt korthårig på och som jag fick känna på tävlingen idag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *