Älgjakt

oktober 11, 2012 teamfigge 1 comment

Jag har inte riktigt kommit igång med träningen efter förkylningen. Väldigt motigt att ge sig ut nu när det börjar bli kallt också. Ska till en sjukgymnast imorgon och kolla upp en fot som jag har problem med i ungefär 1,5 månad. Svårt att förklara hur det känns men det blir bara värre och värre för varje gång jag springer. Det är väl dags att ta tag i det då!

Vad som har hänt den här veckan istället är att jag varit på älgjakt. Tyvärr just denna vecka hade vi tre obligatoriska labbar. Fick tillåtelse att vara ifrån en. Så på tisdagen och onsdagen blev det att åka hem till Ockelboskogarna och jaga lite. Gjorde ju klart jägarexamen i somras, vilket betyder att jag i år får sitta själv i pass och jaga. Jag kan väl sammanfatta mina två dagar lite som sega. Hände väldigt lite där jag satt. Plus att min kommunikationsradio krånglade så jag hörde inte alla och blev därav utanför spänningen som hände via dom också. Men härligt var det att vara ute i skogen och känna frisk luft. Det blev två skjutna älgar i alla fall på de två dagarna. Jag får vänta lite till på min första älg!

Lite bilder från dagarna:

Tisdagens pass
Onsdagens pass
Utsikt från onsdagens pass
Del av jaktlagets manskap

 

Hittade en video på mig från Stafett-SM. Skäms lite av den men jag är den som bjuder på mig själv så varsågod:

När jag ändå är igång kan jag bjuda på den här videon från 2008 när min grupp vann skolans sikta mot stjärnorna. Och ja, vi sjunger på riktigt. Like a superstar!!

1 Comment on “Älgjakt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *