Madeira i Januari!!

oktober 25, 2012 teamfigge No comments exist

Den här veckan har jag äntligen brutit träningsdvalan. Var på styrka i måndags, som blev det första träningspasset på tre veckor!!! Detta uppehåll beror ju på min fot som jag har problem med när jag springer och går inomhus. Men nu hade det känts bra hela förra veckan och testade med styrka. Vilket fungerade bra och jag kunde genomföra träningen. Kändes väldigt ovant att anstränga sig igen och det medförde ju också en viss träningsvärk dagen efter.

Tisdagen var den dag som kanske skulle göra att jag kan springa igen. För jag hade tid hos en ortoped som skulle kolla på foten. Han såg direkt vad som var fel och gjorde ett litet extra gjutet inlägg på mina sulor. Sen var det klart tydligen. Nu ska jag inte känna något enligt honom, men att jag måste vänja in mig med dom i början.

Idag gjorde jag min andra tenta för läsåret. Tycker mikrobiologi är intressant och då låter det ju rimligt att det ska vara lätta att vilja plugga till det också. Men jag förstår inte vad det är som gör att jag inte har någon motivation. Satt igår och skumkolla bara genom papperen. Hoppas det kommer bli enklare på växtbiologikursen senare.

Nu till inläggets höjdpunkt enligt mig  i alla fall! Den 8-20 januari har jag nu bokat en resa till Madeira. Ett nästan 2 veckors långt träningsläger ska det bli med några andra grabbar. Har varit in och kollat på några bilder ifrån terräng/natur där och de gör längtan tills att komma dit ännu större. En sak som jag missade var att jag har en tenta under den tiden. Tyckte jag hade kollat alla scheman men missade tydligen ett. Men det spelar ingen roll för åka ska jag. Det finns alltid omtenta tillfällen! Så januari månad längtar jag till nu!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *