Segrare av Natträvarnas och crosspremiär

november 23, 2012 teamfigge No comments exist

Hela helgen som varit har jag tillbringat i Bollnäs! Fredag kvällen var det premiär för mig att springa Natträvarnas, som är en intern plojtävling inom klubben. Årets arrangör var Jesper Lysell som på bara en dag hade fixat en bana. Vi som skulle springa var skeptisk till hur klurig bana han hade åstadkomma på så kort tid. Men det visade sig att det inte skulle bli det lättaste. På en kontroll var vi och virrade bort oss i en halvtimme innan vi lyckades hitta rätt. Därefter gick det något bättre och från sista kontrollen fanns det snitslar som ledde åt två håll. Efter lite problem med att se snitslarna kunde jag till en början omedvetet gå in i mål som vinnare. Segerstrategin gick alltså ut på att hänga hela banan och vid slutet ha tur. Lätt som en plätt!!

På lördagen begav vi oss mot Voxna för en fin kontrollplocksträning i ett väldigt stenigt parti. Efter träningen var det dags! Första gången för mig att åka cross. Var väldigt förväntansfull, nervös mm. inför vad som skulle ske. Göran började medan jag fick agera fotograf. Det såg väldigt bra ut från mina ögon för att vara en nybörjare. Sedan var det dags för mig. Jag hade lite problem att kicka igång den pga att jag knappt fick upp benet tillräckligt högt upp. Kan vara något som jag hört kallas stelhet. Men när den väl var igång gick det ganska bra på att växla, men jag fick se mig slagen av Göran. Jag fick ganska många fler motorstopp än honom. Men det tar jag inte så illa upp vid. Det var kul, men något som jag inte kan se mig att göra så ofta i framtiden.

Sista dagen på den helgen var det avslutning för klubben. Vi drog upp till Harsa för träning och mat. Ett långpass med ett gäng blev det i ett underbar miljö. Maten efteråt gick inte heller att klaga på. Efter hade Jerker en föreläsning om hans satsning med orientering. Till sist prisutdelning för de prestationer som blivit av under säsongen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *