Dags för UTH

november 29, 2012 teamfigge No comments exist

I helgen kommer UTH (Uppsala Tränings Helg) att arrangeras. Det är som vanligt Albin, grundaren av denna helg, som arrangerar det. Det blir bara större och större deltagarantal med åren. I år är det över 110 deltagare som ska genomföra 6 träningar mellan fredag och söndag runt om i Uppsala. Det är allt ifrån landslagslöpare till motionärer som ska deltaga. Ser fram emot det!!

Glömde berätta en sak som hände när jag var i Bollnäs för två veckor sen. Jag förnyade mitt kontrakt med klubben. Nu har jag skrivit på fram till 2016 och som många andra också gjort. Nu kan jag känna mig säker att vi har ett bra 10-mila och Jukola lag fyra år framöver. Erfarenheter och träning med åren kommer göra oss farliga och segern kommer inte vara omöjlig. Det lovar jag er!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *