Det som gick så bra…

mars 22, 2013 teamfigge No comments exist

Motivationen var på topp. Första träningsmånaden av 2013 var bland den bästa jag någonsin gjort. Nu skulle jag bara fortsätta med det. Trodde jag i alla fall…

Nu sitter jag här 2 månader senare och min häl är fortfarande inget värt. Det har blivit bättre. Absolut! Men springa går inte. Under den här tiden har jag istället fått vara inomhus på gymmet. Styrka, elipsmaskin och spinning har varit mina träningsval.

I februari var jag ner till Turkiet på ett träningsläger. Där blev det lite vattenlöpning också. Det var skönt att få komma bort lite från Sverige och få lite varmare väder. Men avundsjukan på alla orienterare som kunde springa var desto värre. En sak som jag lärde mig där nere var hur jag skulle tejpa foten för att hälen ska kännas bra. Jag testade faktiskt att jogga en av tävlingarna med tejpad fot. Men bara ena. Dumt kan tyckas, eftersom jag har problem med båda. Men efteråt fick jag bevisat att tejpningen fungera. Lite ont i den otejpade foten medan den andra mådde prima.

Andra gången jag sprang var förra helgen. Jag hade fixat tejp och gjorde det bästa jag kunde för att få det som i Turkiet. Kändes riktigt skönt att få komma ut och göra det jag gillar. Hälen sade inte emot. Men väntar lite till nästa gång. Fortsätter inne i gymmet. Jag måste hålla ut. Det börjar bli drygt. Jag vill ju bara kunna springa!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *