Rehab-vecka

augusti 18, 2013 teamfigge No comments exist

Mina benhinnor har krånglat nu ett tag efter fjällorienteringen. Det är därför dags att se till att de blir bra igen. Därför kör jag en liten rehab-vecka. Det kommer helt enkelt betyda att jag kommer sitta på min cykelsadel när jag tränar fram till fredag. Jag började redan igår med ett fint långpass på 67 km och fortsatte idag med ett tempolopp.

Me and my ride
Me and my ride

För att jag ska bli bra måste jag undvika de hårda stötar benen får när jag springer. Jag är helt säker på att det kommer kännas bra på fredag. Det måste det göra! Därför på lördag är det dags för årets Vasastafett. Springer i år för Ockelbo SK. Vet inte vilken sträcka jag får än. Men det spelar ingen roll. Bara benhinnorna känns bra så att jag kan genomföra loppet.

Jag på en liten topp under min vistelse i Norge
Jag på en liten topp under min vistelse i Norge

När jag ändå är inne på löplopp och med tanke på den fina tröjan som jag bär på bilden så kan jag rekommendera er att kolla in Bollnäs Trail Race. Ett löplopp som går vid Bollnäs skidstadio. En naturupplevelse som du kan njuta av i din egen takt. Antingen 5 km eller 10 km. Mer info hittar du på hemsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *