Uppsala Träningshelg

december 4, 2013 teamfigge No comments exist

I helgen arrangerades UTH (Uppsala Träningshelg) igen, som arrangeras av Albin. Ett evenemang som har växt mycket. En helg med massa träning och med massa orienterare. Jag var inte riktigt med på allting under helgen. Men utförde två intervallträningar som ni kan hitta i fliken kartor. Intervallerna i skogen var ingen höjdare! Jag var riktigt seg i kroppen och även om det kändes som om jag skulle kunna höja farten gick det inte alls. Men var ute ett bra tag så någon sorts träning fick jag väl ändå.

Allt folk som bodde hos mig och Calleberg under UTH
Allt folk som bodde hos mig och Calleberg under UTH

En sak som däremot går mycket bättre är skidformen. Känner mig starkare för varje träning. Nu får gärna snön komma och det ser ju ut att det ska det också fram emot fredag. Hoppas det kommer tillräckligt! Men jag kommer ändå få åka på lite snö nästa vecka, för då drar jag iväg till Orsa i en vecka på träningsläger. Då ska det nötas många mil! Just nu har det bara ett 3,7 km långt spår, men det får gå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *