Ett sent Gott Nytt År

januari 10, 2014 teamfigge 1 comment

Jag vet att det är lite sent, men Gott nytt år på er! Hoppas det nya året har börjat bra för er. Själv har den varit helt okej. Fick en veckas vila från träning dock precis efter nyår på grund av en mindre skada. Det var benhinnorna som strulade lite igen. Får skylla mig själv när jag kände av det redan två veckor innan. Så jag skulle kunnat gjort något åt det. Som straff kunde jag inte träna de grymma träningar vi hade med gänget som jag firade nyår med. Fick istället stå på sidan och kolla på och agera fotograf.

Men nu är jag igång med träningen igen och har tagit tag med att göra en egen träningsplanering. Det är något som jag aldrig har varit bra på, men alltid velat göra. Har helt enkelt varit dålig på att tagit tag i det. Men nu är det gjort för tre veckor framåt och jag känner att det kommer vara mycket lättare för mig nu att komma ut på träningar. Innan min planering nu, har jag ibland bestämt mig vad jag ska träna på samma dag som jag genomför den. Men jag är väldigt dålig på att göra dom där spontana träningarna när jag ligger i en skön soffa och kollar på tv när det regnar och är fem grader varmt ute. Det har helt enkelt blivit att jag skippat träningar ibland. Då får samvetet mitt en känga! Men ibland har jag bestämt mig tre dagar innan vad jag ska träna. Jag märker direkt att jag är mycket mer mentalt förberedd och att vädret inte spelar någon roll då. Därför vet jag att min träning kommer bli mycket bättre nu när jag har en planering. Jag har även en överblick vad för sorts träningar jag har framför mig. Det är ett av mina mål/nyårslöfte som jag ska följa detta år. Att skriva träningsplaneringar!

Några bilder från nyår:

Keps-OL på ett av Storviks finare ställen
Keps-OL på ett av Storviks finare ställen
Dags för startskottet på OL-intervallerna i Ockelbo
Dags för startskottet på OL-intervallerna i Ockelbo

 

OL-intervaller, Ockelbo
OL-intervaller, Ockelbo

 

1 Comment on “Ett sent Gott Nytt År

  1. Härligt Figge! Att ha träningsplanering hjälper verkligen. Det kanske hade varit svårare för oss att sticka ut på 14km snöslir i Lunsen idag annars :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *