”Nothing great happens if you hold back”

januari 14, 2014 teamfigge 1 comment

Jag såg en sån bra film här om dagen som heter ”Homerun”. Enkelt för er att lista ut vilken sport det handlar om. Sportfilmer gillar jag alltid oavsett komedi, drama, romantik osv. Att se lag eller personer som kämpar med deras sport i medgång och men oftast motgång. Varje film har sin egna anda, prägel eller tänkesätt. Många sportfilmer har gjort mig väldigt motiverad att kämpa vidare i min egna sport. Den här filmen kanske inte gjorde någon skillnad på motivationen på grund av dess handling med alkoholism, men den kom istället med sånt där citat som är så starkt. Efter att ha hört det så har jag tagit till mig det som ett motto jag vill leva efter. ”Nothing great happens if you hold back”

Senast skrev jag att jag börjat med träningsplanering. Det är något som jag redan efter en vecka märkt ha hjälpt mig med att verkligen komma ut på de träningar jag ska köra. Det gör att jag också slipper tänka under veckorna hur mycket jag behöver träna. Nu vet jag hur mycket det blir varje vecka och jag har istället kontroll.

Nu till helgen ska jag ner till Norrköping för en träningshelg. Det ser jag fram emot! Lite miljöombyte och mer folk att träna med. Något som gör att det alltid blir kul att träna. Vet inte riktigt hur snöläget är där nu men hoppas det inte är för mycket bara. Annars vill jag egentligen ha mycket mer snö här i Uppsala så att jag kan åka skidor. Blir lite för mycket löpning för mina benhinnor och fötter just nu.

Madeira träningsläger
På toppen av Pico Ruivo när jag var på Madeira för exakt ett år sen. Fina minnen och en resa som verkligen bygger upp motivationen under en kall vinter

1 Comment on “”Nothing great happens if you hold back”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *