Tålamod!!

februari 11, 2014 teamfigge No comments exist

Dagarna är fyllda med OS just nu. Min favoritsport i detta evenemang är såklart längdskidorna. Dagens sprint har ju varit väldigt speciellt, men det är inget som jag tänker diskutera om här. Istället vill jag ta upp om de drömmar många idrottare har, inklusive mig. Att få representera sitt land i ett mästerskap!

När jag sitter och kollar på våra svenska åkare blir jag stolt som svensk och väldigt imponerad vad de har gjort för att komma dit där de står idag. Ingenting är gratis! Utan det handlar om träning dag in och dag ut. Timmar av slit som sedan ger resultat. Jag kan inte bli annat än avundsjuk, men också väldigt inspirerad och motiverad. Jag själv har drömmen att få vara där en dag. Väldigt gärna vinna ett stort mästerskap också. Men för mig handlar det mycket om att få vara en förebild för de yngre och att jag kan bidra med något som driver sporten framåt så att fler ”icke-orienterare” får upp synen för orientering.

Men för att det ska kunna hända måste jag träna, träna, träna och hoppas att det ger resultat en dag. Något som är lite jobbigt är att jag är en väldigt otålig person som gärna vill att allt ska ske på en gång. Därför är det lite frustrerande att veta att det kommer ta några år innan jag har den chansen. Därför får jag helt enkelt acceptera det och ha tålamod!

Upploppet på en av etapperna på O-ringen 2011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *