Det flyter på bra

februari 16, 2014 teamfigge No comments exist

Det är ju riktigt inspirerande att se på OS och längdlandslaget just nu. Att få se Charlotte Kallas upphämtning och herrarnas överlägsenhet kan jag inte annat än imponeras av vilka idrottare det är. Vad är det som har gjort att de är så formmässigt överlägsna än alla andra? Det kändes som om inga kunde mäkta sig med deras fart. Såklart fanns det vissa undantag, men som ett helt landslag går det inte att jämföra sig med de. Skulle gärna se på deras träningsdagböcker hur de gjort inför detta OS. Det skulle vara intressant!

När jag kollade på stafetterna befann jag mig hemma i Ockelbo. Där har jag under helgen sprungit intervaller för första gången på en väg som jag sprang på innan jag började gymnasiet. Kanske inte så märkvärdigt enligt er, men för mig blev det lite nostalgi över det hela. Sen ett skönt långpass upp på Rönnåsen med inslag av lite OL. Har sagt det förut men måste säga att det flyter på riktigt bra just nu. Det är så härligt! Att jag kan ha den här motivationen, som jag har haft så svårt med förut. Välförtjänt vila imorgon och sen börjar det med nya träningar på tisdag.

Något som är lite bittert för tillfället är att det smyger runt en del vargar i Ockelbo nu. Vi hade vargspår 20 meter från tomten i torsdags. Jag skulle inte säga att jag är rädd för vargen, men har stor respekt för de. Kan säga att vargen fanns i mina tankar när jag värmde upp inför intervallerna i fredags då jag sprang ensam i Rönnåsskogarna med en liten 50 lumens lampa. Men som jägare tycker jag det är tråkigt eftersom det kommer störa jakten i höst. Mer tänker jag inte gå in i en vargdiskussion!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *