Denna gång var det oundvikligt

februari 25, 2014 teamfigge No comments exist

Förra veckan tog jag en extra vilodag för att undvika en eventuell förkylning. Då gick det bra! Jag kunde träna fredag, lördag och söndag utan problem. Men i måndags vaknade jag med en konstig känsla i kroppen. Inte att jag kände mig dålig, men något som höll på att gro. Hela dagen gick och på kvällen hade jag samma känsla, alltså inget märkvärdigt. Det ända jag kände att jag måste göra är att få en lång och bra natt med sömn.

Men det gick sig inte! Istället vaknar jag med en öm och svullen hals. Kul! Ingen träning idag. Suck! Men det är bara det. Halsen. Annars mår jag toppen! Pigg och på bra humör. Men jag har fått liknande symtom förut. Om jag minns rätt brukar det gå över ganska snabbt. Jag får hoppas att det gör det den här gången också. Förhoppningsvis kan jag börja träna på torsdag, i bästa fall redan imorgon. Men det är riktigt önsketänkande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *