Reflektion av februari

mars 5, 2014 teamfigge No comments exist

Februari började lika bra som januari slutade träningsmässigt sett. Följde min planering och effektiv träning samlades in. Men jag undkom inte förkylningen som jag drabbades av för en och en halv vecka sedan. Antar att träningen drog ner immunförsvaret lite och så ett besök på den förkylningstätaste platsen i dessa tider, skolan, gav ett förväntat resultat! Detta drabbade nästan en hel veckas träning. Inte roligt när allt gick så bra och flytet infann sig! Men det är bara att acceptera och gå vidare. Jag tappar inte så mycket i träning ändå!

Jag var ute och jogga lite i söndags för att känna hur kroppen kändes. Frisk kände jag mig, men kroppen var riktigt seg. Konditionen var i botten och jag blev andfådd för ingen ansträngning alls. Men hade inte förväntat mig något annat heller riktigt. Måste köra igång maskineriet efter en veckas stillhet. Det viktiga var att jag inte blev sämre dagen efter. Nu får jag köra igång sakta och säkert, så ska träningen vara lika som förut snart.

Ute och joggar efter fökylningen
Ute och joggar efter fökylningen
Snöfritt på åkrarna nedanför Rönnåsen men snön ligger fortfarande kvar uppe i skogen
Snöfritt på åkrarna nedanför Rönnåsen men snön ligger fortfarande kvar uppe i skogen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *