Kommit igenom ännu ett bakslag

mars 19, 2014 teamfigge No comments exist

För två och en halv vecka sedan drabbades jag av en ganska långvarig förkylning. Alltid lika drygt med sjukdom. Jag tappade träning och sedan när jag kunde komma igång var kroppen som nollställd. Men efter ett par långpass och några fartpass tyckte jag att kroppen var tillbaka som jag ville ha den. Allt var på topp igen och såg fram emot att fortsätta träna.

Då händer det! Jag drabbades ytterligare av en förkylning och fick feber. Detta hände i lördags då jag vaknade med exakt samma känsla i kroppen som jag gjorde innan första förkylningen. Jag bad innerligt att det inte fick vara någon sjukdom. Jag bestämde mig för att ta en extra vilodag för att se vad som händer. Men redan på eftermiddagen samma dag kände jag att det var kört. Då var det bara att bedja att det inte skulle vara lika långvarigt. Jag vaknade på söndagen och kunde konstatera att jag hade feber. Suck!

Men den var inte lika ”tung” som den första förkylningen. Jag slapp svullnader och ont i halsen. Ännu något ”positivt” var att den inte var lika långvarig som första, även om det har blivit fem träningsfria dagar. Idag ska jag ut och röra på mig lite och hoppas att det känns bra. Men nu får det räcka med förkylningar. Jag har inte råd med mer träningsuppehåll. Därför är jag ganska rädd faktiskt att gå till skolan imorgon. Som jag skrev förut är det en garanterad plats att bli sjuk på. När jag var där i måndags var det nästan skrämmande att se hur många som satt och hosta, snörvla och var trötta. Jag får helt enkelt försöka överleva sjukdomskriget i skolan.

Nu till något helt annat. Något som är mycket roligare att prata om. Min framtid som satsande orienterare. Inte för att jag inte satsar nu, men där skolan är ur vardagen och jag är fri för att kunna lägga mer tid till orienteringen. Nu kanske ni tycker jag drömmer vilt och inte tänker realistiskt. Men den där meningen var mycket förenklad bild av min framtid. Jag har såklart mycket planer hur jag ska kunna fixa det och det kommer jag också dela med mig av. Men det tar jag lite då och då i mina inlägg. Men det jag egentligen ville komma fram till var att jag sagt upp lägenheten här i Uppsala nu. Ett steg närmare att bli fri plugget i Uppsala och att flytta hem till elitsatsningen i Ockelbo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *