RBK-helg i Uppsala

mars 24, 2014 teamfigge No comments exist

I helgen har några medlemmar från Rehns BK kommit till Uppsala för en träningshelg. Boendet för dessa skulle delas upp på två ställen, hos mig och hos Göran. Tyvärr blev det sjukdom hos Göran vilket innebar att alla fick bo hos mig. Det gick bra, men trångt blev det.

Träningshelgen startade på fredagskvällen med ett långpass i Lunsen. Den snö som hade kommit dagarna innan och smält bort i ett nafs gjorde myrarna väldigt vattenfyllda och iskalla. Jag besvärades inte lika mycket jämfört med andra eftersom jag hade våtsockor. Jag sprang själv mer än hälften av banan och jag hade svårt att hänga med på kartan i mörkret. Kom ihop med Andreas och Jesper på slutet och vi blev totalt ute i 1h och 20 min. Vi trodde att alla skulle vara tillbaka när vi kom, men så var inte fallet. Vi fick vänta en bra stund innan Andreas och Jesper faktiskt joggade iväg för att leta lite. Nästan en timme efter vår ankomst kommer resten. Det visade sig att de hade förvirrat sig ordentligt ute bland myrarna.

Något som jag hade problem med på långpasset var mina benhinnor. Det gjorde ont under hela träningen. Inte överraskande att det skulle fortsätta vara problem på lördagens OL-intervaller heller. Jag fick avbryta under tredje intervallen eftersom det gjorde riktigt ont. Det är riktigt irriterande att inte kunna genomföra en träning. Jag fick tänka om och skippa de resterande löppassen av helgen och fick köra lite rullskidor istället.

Nu får jag behandla benhinnorna medan jag kör alternativt. Så hoppas jag att jag kan göra tävlingsdebut i helgen.

En del av RBK-gänget som tränade i Uppsala. Här innan OL-intervallerna
En del av RBK-gänget som tränade i Uppsala. Här innan OL-intervallerna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *