Tävlingspremiär

mars 28, 2014 teamfigge No comments exist

Den senaste veckan har jag haft problem med mina benhinnor. Jag har därför avstått från löpning helt och istället bara kört rullskidor. Tycker det var skönt med lite omväxling av träning och ta igen lite av den bristande skidåkning det blev i vintras. Jag har också behandlat benhinnorna med den effektiva ”duschmetoden”. Vet inte riktigt vad jag ska kalla den annars. Men varje gång jag får problem så sätter jag mig bredvid duschen och börjar med varmvatten på ena benhinnan i en minut, därefter en minut kallvatten. Sen så varvar jag så tills det blir tre varma och två kalla minuter. Samma sak på andra benhinnan sen. Då får jag i gott som maximal blodgenomströmning. Strax efter när jag är klar stryker jag på ett lager Linnex.

Jag vet dock inte riktigt hur mina benhinnors status är just nu eftersom jag inte testat att springa någonting. Men jag hoppas det är bra, för i helgen drar nämligen min tävlingspremiär igång. Äntligen får jag väl säga. Lite orolig för formen, men samtidigt är det inga viktiga tävlingar. Jag ska bara dit och känna på att få tävla lite igen. På programmet står en långdistans på lördag och en stafett på söndag. Bra väder ska det vara också. Det här blir nog en bra helg!

Långpass med kvällssol
Långpass med kvällssol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *