Medel-SM väntar imorgon och jag hoppas krafterna kommit tillbaka

september 17, 2015 teamfigge No comments exist

Efter helgen som varit med Lång-SM, då jag kände av förkylningens konsekvenser, har jag inte kört på alltför mycket med träningen. Jag har sprungit varje dag och det har blivit två lugna pass och ett intervallpass. Vilodag idag och med lite nervositet väntar jag in morgondagen då kvalet drar igång för Medel-SM.

Jag startar inte för ens vid 14.09 imorgon i kval D. Jag hoppas verkligen att kroppen har börjat hitta tillbaka lite till ”glansdagarna” innan förkylningen. För imorgon vill jag känna att jag har energin att springa hela vägen in i mål. I medeldistans är det alltid mindre marginaler att arbeta med. Det gäller verkligen att jag fokuserar på min orientering. För om kroppen känns bra och jag orienterar som jag gjort på de senaste tävlingarna har jag goda möjligheter att ta mig till A-finalen på lördag.

Sedan avgörs SM-stafetten på söndag, men det får bli ett annat inlägg. För nu är det fokus medeldistans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *