Nytt år, nytt kapitel i satsningen och ny hemsida!

januari 2, 2016 teamfigge No comments exist

Som rubriken antyder är mycket nytt. För alla är det ett nytt år med nya möjligheter, nya upplevelser m.m. För mig blir det här året nyare på det vis att jag skapar ett nytt ”kapitel” i min orienteringssatsning. Det betyder att jag skapat en ny hemsida, där ni kan hitta allt som ni kunde på min förra hemsida. Men en ny och betydande del i min satsning är att det tillkommit sponsorer. Jag har under hösten kontaktat företag och berättat om mig själv och kollat om de vill stötta mig i min resa mot toppen i orienteringseliten. Jag är väldigt tacksam över de som valt att göra det och ni hittar de under fliken ”Sponsorer”.

 

En annan ny del på hemsidan är fliken ”Shop”, där jag har två webbutiker som säljer diverse kläder och accessoarer. Om ni handlar någonting där visar ni att ni vill stötta mig och Team Figge.

 

Just nu är ni inne på fliken ”Blogg”. Om ni vill komma till startsidan på min hemsida klickar ni på ”Team Figge” uppe i menyn eller klicka här. Anledningen till namnet Team Figge beror just på att jag vill att det ska vara ett team, att sponsorerna är medhjälpare till mig i min satsning och Figge är mitt smeknamn. Jag kommer fortsätta att kontakta företag och ju fler som vill hjälpa mig desto mer kommer jag kunna ägna mer tid till träningen.

 

Hoppas ni vill fortsätta följa mig i min satsning här på bloggen, trogna som nya läsare!

 

Team Figge LOGO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *