Trotsa kylan!

januari 8, 2016 teamfigge No comments exist

Det har varit mycket kallt på sistone och som ni säkert också märkt av. Särskilt i mellersta och norra Sverige. Jag är en känslig person när det kommer till kyla. Fryser väldigt lätt! Speciellt om händer och fötter. Därför har det inte varit kul att kolla på termometern de senaste dagarna. -20 celsius gör mig inte riktigt pepp på att ta mig ut och springa. Men med det tjockaste kläderna tar jag mig ändå ut och för luftrören har jag en andningsmask. För när jag väl tagit mig över dörrkarmen och ut så dröjer det inte länge tills värmen i kroppen kommer.

 

Men det finns samtidigt något speciellt med att springa i sådana kalla förhållanden. När jag känner den isande luften som skär och svider mot kinderna. När jag får den vattenfyllda andedräkten över mitt ansikte och som fryser direkt till iskristaller på min mössa, buff och ögonfransar. Det är bland annat dessa två händelser som är så extrema som gör att det blir så speciellt. Trotsa kylan och spring!

Löpning
Pappa och jag innan en träning i Rönnåsen

Jag har nu äntligen fått mina sulor som jag väntat på i snart en månad. Jag sprang en kort sväng med de igår för att vänja fötterna. Tänkte att det ändå kan vara ovant med nya gjutformade sulor. Men det kändes helt okej efteråt och använder de nu permanent i mina löparskor. Nu hoppas jag att det här ska hjälpa mig mycket med min klämda nerv under foten.

Mina nya löparskor
Mina nya löparskor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *