Mina sponsorer!

januari 10, 2016 teamfigge No comments exist

I mitt steg mot en offensivare satsning i min orienteringskarriär fanns det några saker som skulle förnyas. Dels skapa mig en helt ny hemsida som ger ett proffsigt intryck. Dels också få mer tid till träning. Inkomsten förra året för mig kom bara ifrån jobbet och betydde en massa arbetstimmar som gjorde att jag inte fick tillräckligt med träningstillfällen. Därför ville jag försöka att få sponsorer som gav mig en ekonomisk hjälp vilket i sin tur skulle kunna ge mig mer tid till träning.

 

Så under hösten medan jag jobbade med hemsidan hörde jag samtidigt av mig till företag och berättade vad jag ville. Innan jag började att ringa hade jag ställt in mig på att det inte skulle vara en lätt uppgift, även om jag ville vara optimistisk. Men de fanns några företag som ville hjälpa till. Såklart fick jag mycket nej från företag också. Men jag lyckades under hösten få in sex sponsorer i olika sponsorgrad.

 

Detta har gjort att jag till en början kommer vara ledig en dag i veckan för att kunna få mer tid till träning. Men jag kommer fortsätta ringa till företag och förhoppningsvis kan en dag i veckan bli två dagar. Jag ser det här som en utmaning för mig själv men samtidigt en möjlighet att utveckla mig till min fulla potential inom orienteringen. Därför är 2016 året då min resa på riktigt kan börja för att ta mig till de bästa i världen!

 

Dessa företag har valt att tro på mig och gett sig mitt stöd. Er vill jag tacka för att jag får den här chansen!

För att komma till sponsorsidan, klicka här.

 

 

 

 

 

Mot nya framgångar!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *