Bra söndag med huggning

januari 17, 2016 teamfigge 1 comment

Söndagen har spenderats på bästa sätt. Jag, pappa och farbror tog oss ut i skogen för lite huggning. Om jag sa att gå och röja är som terapi i ett tidigare inlägg så kanske huggning med motorsåg inte är som terapi men betydligt roligare. Mer fysiskt, större träd och planering.

 

Huggning

Huggning

Huggning

Huggning

Helgens träning inleddes med ett långpass på lördag eftermiddag. 21 km på mycket väg men fick 2 km på skoterspår. Väldigt bra träning för fötterna! Men det här långpasset slutade inte riktigt som tidigare långpass som jag kört. Ungefär 5 km kvar av passet började det ömma rätt mycket på vänstra sätesmuskeln och hamstrings. 2 km senare börjar jag få krampkänningar. De sista 3 km springer jag med en muskel som när som helst skulle kunnat ha fått kramp. Efter träningen hade jag ont hela kvällen.

 

Jag hoppades att den ömma muskeln skulle ha blivit bättre men hade fortfarande ont när jag vaknade. Men jag anade att det skulle göra det också. De fåtal gånger jag tidigare fått kramp har det suttit i några dagar. Därför försökte jag komma ut en lugn halvtimme på kvällen för att få lite blodgenomströmning i hamstrings. Men det blev bara 10 minuter eftersom det gjorde ont och jag vågade inte fortsätta. Har smörjt in muskeln med Linnex och får nu se hur det känns imorgon.

1 Comment on “Bra söndag med huggning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *