Vinterns två läger är spikade

januari 23, 2016 teamfigge No comments exist

Vad skulle en vinter utan träningsläger i varmare breddgrader vara? Det skulle vara en vinter utan något att se fram emot. Därför har jag nu klart att det blir två träningsläger utomlands framöver. Det ena i Spanien och det andra i Turkiet.

 

Alicante – Spanien 14/2-21/4

Den 14 februari åker jag till Alicante, Spanien i en vecka. Dit åker jag med orienteringsgymnasiet Sandviken som jag gjorde förra året också. Förra året var jag där i hela tre veckor, vilket kändes lite väl länge, men i år får jag följa med i en vecka som känns lite mer lagomt. Ska variera träningarna mellan orientering, löpning, styrka och förhoppningsvis lite MTB. En vecka som jag ser mycket fram emot.

 

Alicante

Antalya – Turkiet 28/2-5/3

En vecka efter att jag kommit hem från Spanien reser jag till Antalya, Turkiet för ytterligare en veckas träningsläger. Den här gången med klubben! Här har jag också varit en gång tidigare men det var år 2013. Men minns att det var riktigt fint där. Lättlöpt för det mesta. Här ska jag också variera träningen så bra jag kan. Vill inte nöta på med samma sorts träning så det blir någon överbelastning.

Antalya

För övrigt har jag införskaffat mig i en actionkamera. Kanske är några år efter, men nu har jag ändå en. Detta för att jag ska kunna ta roligare och bättre bilder på mig och omgivning när jag är ute på mina träningar. Kanske även några träningsfilmer som jag är sugen på att göra.

Actionkamera Actionkamera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *