Styrkevecka

februari 2, 2016 teamfigge No comments exist

Den här veckan hade jag tänkt boosta träningen med mycket styrka. Ända sedan jag började med styrkan för två veckor sedan känner jag att jag blivit rejält mycket starkare i bålen. Därför blir det lite av en blockvecka med styrka den här veckan. Så att min kropp är stark och redo inför de två läger som kommer framöver. Om det finns några som undrar vad jag kör för sorts styrketräning, så hade jag tänkt fixa ihop en film om det någon gång framöver.

 

För er som inte sett mitt första filmklipp som jag fixat ihop kan ni gå till mitt förra inlägg här på bloggen. Men för enkelhetens skull kan ni bara trycka här.

 


 

 

Tidigare idag var jag ute på ett distanspass på 90 minuter. Riktigt härligt när solen lyste och kroppen var pigg. En sån där träning som jag vill att alla träningar ska vara. Känslan av att jag kan springa hur länge som helst och bara flyger fram över marken. Men eftersom det inte alltid är så underbart får jag njuta när de väl kommer.

 

 

 

Jag har nu också en facebooksida som ni gärna får gå in och gilla. Länk till sidan finns här.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *