Halvvägs i styrkeveckan

februari 4, 2016 teamfigge No comments exist

Som jag skrev i förra inlägget har jag tänkt ägna den här veckan åt extra mycket styrketräning. Det har halvvägs in i veckan gått riktigt bra. Styrka på tre av fyra dagar hittills. Hade en rejäl utmattad kropp när jag vaknade upp på onsdagsmorgonen efter de två träningarna på tisdagen. Varav ett var ett mycket givande styrkepass. Därför blev det en lättare träning på onsdagskvällen. Sen var jag upp tidigt innan jobbet idag för mitt tredje styrkepass den här veckan.

 

Men fick dock lite känningar ovanpå min högra fot idag när jag joggade till gymmet. Lite svullen och öm på ett ställe. Men tror det inte ska vara något allvarligt. Jag har vilodag imorgon där foten får ta igen sig.

 

 

En annan sak som krånglat men som inte är lika allvarligt, men något som jag kan tycka är lite irriterande, är att min träningskompanjon till träningsklocka börjat sluta fungera. Den fungerar när jag väl fått PÅ den, men jag har fått försöka i flera minuter ibland innan den vill starta. Därför har jag köpt en ny likadan klocka för att vara säker på att det finns en utifall jag står där en dag och det är omöjligt att få igång den.

 

För er som är nyfiken på vad det är för klocka, så är det en Garmin Forerunner 910XT. Enligt mig en riktigt grym GPS-klocka. En rätt ”gammal” klocka från Garmin. Det har kommit en nyare variant av den som heter 920XT. Men anledningen att jag inte uppgraderade mig var för priserna. Jag sparade tusenlappar på att fortsätta köra med den jag har.

 

En annan nyhet är att jag nu också finns på Twitter under namnet ”TeamFigge”. Jag sa förut till mig själv att det skulle få räcka med Facebook (Team Figge) och Instagram (fredrikingelsson). Men eftersom jag nu är ganska aktiv med att lägga ut bilder och uppdatera hemsidan tänkte jag att det kan vara bra med en till kanal att sprida det på. För er som vill komma till mina konton kan ni följa länkarna här. Twitter. Instagram. Facebook.

 

Ha det bra tills vi ses här igen eller någon annanstans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *