Februari – en enda kamp för att bli frisk

mars 4, 2016 teamfigge No comments exist

Februari blev inte riktigt som planerat. Men det är sånt som sker ibland och det gäller bara att acceptera och göra det bästa från stunden. Det jag snackar om är antalet sjukdagar jag samlade på mig under februari samt några i mars. Jag är i vanliga fall, om jag ser till tidigare år, inte sjuk jättelänge när det väl händer och inte ofta heller. Men i februari blev det en två veckor lång förkylning och det var en rätt tung kropp när jag väl drog igång igen.

 

Även om jag gärna velat varit frisk och tränat under den tiden får jag ändå försöka kolla på vad jag siktar emot den kommande säsongen. Egentligen är det bara 10-mila och Jukola där jag vill vara i toppform när det gäller vårsäsongen. Dit har jag mer än två månader kvar och mycket tid att träna på. Jag känner mig därför inte jättestressad av den här situationen fast den såklart var högst oönskad.

 

DSC_0308

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *