Hemkommen från Turkiet

mars 6, 2016 teamfigge No comments exist

Då var jag hemma från min andra resa inom en kort tid. En trevlig resa tillsammans med några från klubben och tänkte skriva lite kort sammanfattat från veckan.

 

Det började rätt struligt för min del innan jag ens hunnit komma ner till Turkiet. När jag kom till min gate vid Arlanda stod det att mitt flyg var en halvtimme försenat. Men det slutade med att flyget inte kom iväg för en hela sex timmar senare än utsatt tid. När jag väl mellanlandade vid midnatt i Istanbul hade jag ju missat mitt andra flyg och fick det ombokat till morgonen. Fick sitta och försöka sova på flygplatsen vilket jag inte tyckte var lätt. Men tillslut kom jag till Antalya, tio timmar senare än tänkt.

 

Eftersom jag hade fått lite sömn under resan/natten, blev det bara en träning första dagen. Väl andra dagen ville jag dra igång ordentligt och det blev en dag med två träningar, vilket var väldigt tufft med tanke på min tidigare sjukdomsperiod. Senare under den dagen kände jag att något var konstigt i halsen och vaknade dagen efter på onsdagen inte helt hundra i halsen. Men jag tränade ändå på förmiddagen en timme, men blev rätt matt i kroppen på eftermiddagen. Tänkte att nu blir det väl en till sjukdomsperiod. Men vaknade faktiskt helt okej dagen efter och tog en vilodag och kunde köra två träningar på fredagen. Fortsatte att må bra och kunde avsluta veckan i Turkiet med en träning på lördagen.

 

Träning

 

 

Torsdagen, då jag hade min vilodag var vi iväg upp i bergen för en träning och åkte till en liten by som hette Selge. Där bodde ett folk som nästan helt och hållet försörjde sig själva. Enkla stenhus och väldigt fattigt intryck. Men de var väldigt gästvänliga! Området som byn ligger i bär på en spännande historia och vi fick se en mycket antik amfiteater.

 

Nu fortsätter träningen här i Sverige. Det blir varmare och ljusare om dagarna vilket jag verkligen tycker är skönt.

 

P.S. Det kommer en film om vistelsen i Turkiet, men den får ni ha lite tålamod med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *