Mellandagar innan Ockelbo Camp

mars 29, 2016 teamfigge No comments exist

Jag har haft bra med träningar nu under påskhelgen. Två träningar om dagen med ett litet undantag från måndagen. Men jag ser huggningen på förmiddagen som ett styrkepass och hade en kortare löprunda på kvällen. Börjar känna mig allt starkare i kroppen nu efter alla sjukdagar februari gav mig. Sen har jag återupptagit styrkan på gymmet igen efter ett ganska långt uppehåll. Vilket har berott på sjukdagarna och läger här & där.

 

Efter den här dagen, vilket också innehåller två träningar, väntar lite lättare träningar på onsdag och torsdag med lite löpning och rullskidor. För på fredag drar träningslägret igång som Rehn Elit ska ha här i Ockelbo. Det kommer starta med ett nattpass på kvällen och fortsätter sedan med två träningar på lördagen och avslutas med ett långpass på söndagen. Ser fram emot helgen!

 

160329_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *