Swedish League i Ockelbo

maj 7, 2016 teamfigge No comments exist

Ett av mina mål under den här våren var just medeldistansen på Swedish League i Ockelbo, som gick idag. Men med min bakgrund de senaste två veckorna hade mina förhoppningar mot en framskjuten placering försvunnit. Det började med en förkylning för två veckor sedan. När jag väl blivit frisk drog jag på mig en överansträngning på ena hälsenan vilket gjorde att jag inte kunde springa för ens fram till i torsdags.

 

Däremot i torsdags sprang jag Swedish League-sprinten i Sandviken för att se hur hälsenan skulle reagera under/efter loppet. Lyckligtvis kände jag ingenting under loppet. Lite stel och öm efteråt blev jag. Men med lite behandling och en kort jogg under fredagen var det åter dags igen att testa om hälsenan skulle hålla för en medeldistans.

 

Direkt när jag stack iväg idag höll jag i alla fall inte inne på farten. En minut, två minuter, tre minuter gick och hälsenan gav inga protester. Själva banan började rätt flackt men med ett riktigt stenigt underlag. Efter en 15 minuter ungefär började kraftprovet. Området Silverkällan där tävlingen gick vid har ett litet berg som kallas Rippenberg. Branter, sten och rejäla backar är vad det berget bestod av. Jag hade inte den tillräckliga styrkan i benen idag för att ta dess utmaningar. Jag fick gå mycket uppför. Några småbommar. Men underbar orientering ändå. Väl i mål kunde jag med glädja konstatera att jag kunnat springa hela banan utan någon smärta. Det var dagens viktigaste mål!

 

Swedish Leauge Ockelbo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *