Tredje och sista dagen av Ösa-träffen

juni 6, 2016 teamfigge No comments exist

Ösa-träffen avslutades idag med sin tredje raka tävling. Men till skillnad från de andra dagarna var det idag en långdistans som skulle genomföras. Tio och en halv kilometer i klassisk hälsingeterräng, tallhed! Mitt knä var fortfarande på humör att kunna springa, även om jag kände av de tidigare två dagarnas tävlande.

 

De första hundra metrarna hetsade jag iväg och var lite rädd att jag inte riktigt hade koll på var jag var. Men sansade mig och plockade första kontrollen bra. Sedan fortsatte det med lite kortkontroller innan en liten långsträcka. Det var väl under den som jag kände att benen inte riktigt var i sitt piggaste slag den här dagen. Det blev faktiskt en rätt slitsam långdistans i värmen. Det positiva är att jag gick helt rent på banan. Den tekniska biten är som den ska. Perfekt! I mål kunde jag konstatera att jag tappat sex och en halv minut i ren fart. Det ska väl inte vara godkänt egentligen, men med dagens ben hade jag inte kunnat gjort så mycket bättre.

 

Sammanfattar helgen med grym terräng, grymma banor och grymt häng!

 

Göran (främst) och jag bakom
Göran (främst) och jag bakom
Klubben samlad runt klubbflaggan
Klubben samlad runt klubbflaggan

 

Nu blir det lite alternativ träning imorgon eftersom mitt knä faktiskt idag under och efter tävlingen började göra lite ont. Men inget farligt. Någon dag vila från löpning och med lite styrka ska detta snart vara borta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *