Ännu ett Jukola ska genomföras

juni 16, 2016 teamfigge No comments exist

Den här veckan hart varit lugn när det gäller träningen. Allt för att se till att kroppen ska vara så pigg som möjligt inför lördag då det åter igen är dags för Jukola. Världens största orienteringsstafett! Jag har nämnt det några gånger tidigare. Men att springa dessa stora stafetter är bland det roligaste jag vet. Därför ser jag nervöst fram emot lördag midnatt då jag ska bege mig ut på andra sträckan.

 

I år har vi en riktig bra inledning i laget och det ska bli intressant att se vad vi kan ha för placering efter de första fem sträckorna. De sista två sträckorna är bra de också. Men om vi ligger bra med efter fem kommer det kunna bli en riktig bra slutplacering.

 

Förra året kom jag in som sjunde person, tjugonio sekunder efter tät. Mitt mål är bara att se till att jag göra mitt race så kan det bli minst lika bra som förra året.

 

Årets förstalag ser ut så här:

  1. Jerker Lysell                      10,6 km
  2. Fredrik Ingelsson              12,7 km
  3. Jesper Lysell                     14,1 km
  4. Göran Winblad                    8,4 km
  5. Anders Johansson              8,6 km
  6. Mitya Polyakov                  12,4 km
  7. Konstantin Serebryanitskii 16,4 km

 


Några bilder från tisdagens sprint-DM i Söderhamn. Något sega ben, men det räckte till en andra plats bakom min klubbkompis Jesper Lysell. Tror sprinten låg väldigt bra för mig inför helgen. Få lite fart i benen!

Sprint-DM 2016 Sprint-DM 2016

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *