O-ringen Etapp 3: Ett konstaterande att jag har en teknisk svaghet

juli 26, 2016 teamfigge No comments exist

Äntligen var det dags för en medeldistans! Kortare, större skala och intensivare! Men jag blev lite besviken av de inledande 2 kilometerna som även idag var på kalfjället. Som för övrigt ”redan” börjar bli lite tröttsamt. Men jag blev besviken för att det var väldigt lätt! Jag såg kontrollerna långt innan och jag behövde bara springa rakt på dem. Men det har väl egentligen varit så på alla etapper än så länge med alla kontroller som suttit ute på det kala landskapet.

 

Men de resterande 2,5 kilometerna var desto roligare. Men som igår hade jag problem med att komma från kalfjäll till skog. Jag lyckades inte hitta några tydliga punkter att ta mig fram till och kom ner lite osäker på var jag var någonstans. Jag kom lite snett ner och rundade kontrollen och fick springa tillbaka lite uppför. Men tappade 1,5 minut på den kontrollen. Resten av kontrollerna gick bra och jag kunde springa in på plats 4. Under minuten efter segraren!

 

Jag som spurtar in mot mål
Jag spurtar in mot mål

 

Jag är nöjd med loppet! Kan bara konstatera att jag har en svaghet i det tekniska när jag går från kalfjäll till skog. Det är i fjällbjörkskogen som jag inte behärskar övergången mellan kalfjäll och den stora skogen.

 

Banan från etapp 3
Banan från etapp 3

 

O-ringen

 

Imorgon väntar en vilodag! Sen rullar det vidare med etapp 4 på torsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *