Dags för 5 ”korta” år av studier

augusti 11, 2016 teamfigge No comments exist

I söndags åkte jag upp till Bollnäs för att deltaga i Rehns BKs interna stafett med det mycket kreativa namnet ”RBK-stafetten”. Dessa stafetter…! Vad jag älskar stafetter! Stora som små! 2 sträckor till 25 sträckor! Oavsett form! Sa jag att jag älskar stafetter?

 

När väl alla var samlade som skulle deltaga blev vi indelade i lag. Här sker självklart inga toppningar av lag, utan så jämna som möjligt, vilket gör att även denna lilla stafett ska bli så spännande som möjligt. Eftersom jag sprang tredje och sista sträckan kommer en snabb resumé av de tidigare sträckorna.

 

Började lite segstartat med att hamna 15 minuter efter på första sträckan. Inställningen blev för mig då att jag kommer att få jaga på min sträcka. Men med att i princip alla bommar bort sig på andra sträckan, lyckades vi växla först med ett fåtal sekunder före tvåan i stafetten.

 

160811_5

160811_4

160811_3

 

Det bjöds på en riktig fin bana som startade tufft med en rejäl höjd och med tekniska partier. Jag strulade till det på några kontroller när det gällde vägvalen men lyckades spika alla. Det avslutades med platt och snabblöpt tallhed. Utan några större misstag kom jag in först och vinsten var säkrad.

 

Karta RBK-stafetten

 

Vinnande laget
Vinnande laget

I samband med den här stafetten delas det varje år ut ett stipendium från ”Tord och Barbro Hanssons minnesfond”. Ett stipendium för idrottssatsande ungdomar i kombination med studier. I år blev det tilldelat till mig och jag tackar och bockar för det.

 

RBK-stafetten

 

VA? Studier? Vad snackar han om?

 

För er som inte följer mig på instagram. Jag ska från och med i slutet av augusti börja att studera. Ska plugga på distans vid Karlstad universitet till ämneslärare på gymnasiet inom matematik. Ett yrke som jag blev intresserad av när jag började att vikariera på en skola i Ockelbo. Så nu har jag 5 år av studier att se fram emot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *