En svag prestation gav brons på NM-sprinten

augusti 12, 2016 teamfigge No comments exist

Sprinten på Norrlandsmästerskapen är gjord. Hade väl egentligen inga resultatmål. Men en vinst hade väl aldrig varit fel. Jag kände dock rätt snabbt efter start att de ben jag sprang med inte hade tillräckligt med fart för några snabba tider. Det kändes snarare att jag släpade på benen än att jag lyfte dem. Rent tekniskt haltade det en del också. Jag slutade på en femte plats i tävlingen. Men de två första tävlade inte för en Norrlandsklubb, därför blev det ett brons för mig. Grattis till mig, men jag ställer in siktet för morgondagens långdistans och ska utmana mer då när det går i skogen.

 

 

 

Karta för sprinten
Karta för sprinten
Arenan i Lycksele centrum
Arenan i Lycksele centrum

NM-sprint

Prispallen
Prispallen
Solnedgången vid boendet
Solnedgången vid boendet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *