Inget guld med den formen och med den terrängen

augusti 13, 2016 teamfigge No comments exist

Pinsamt! Jobbigt! Underbart! Besviken! Glädje! Lidande!

 

Känslorna var många idag. Både under och efter loppet. Kan ha varit en av de tuffaste terränger jag sprungit i. I vanliga fall ska det passa mig när jag är bra tränad. Men den här helgen har jag inte lyckats hittat någon formtopp av något slag. Det blir inte bättre då när terrängen är hämtad från helvetet.

 

Det som var positivt idag var att det var rolig orientering och underbar terräng (även om det var sjukt tufft). Det negativa var att jag inte hade någon ork.

 

Det började direkt med en riktig rolig långsträcka på 2+ km. Det fanns egentligen bara ett vänster och högeralternativ. Men man fick avgöra vilka av de jobbiga partierna man föredrog under sträckorna. Sen fortsatte det det upp och ner. Hög markvegetation! Tunglöpta myrar! Vi varvade vid TC och stack ut på ny karta och runda. På andra rundan gjorde jag även min enda bom som var en punkthöjd i en sluttning med massor av branter runt om. Hittade inte rätt brant och 1,5 minut gick bort. Kunde sedan ”släpa” mig i mål på en femte plats, ungefär 10 minuter efter. Men kunde ta en till bronspeng i Norrlandsmästerskapen ändå.

 

Del 1
Del 1
Andra delen av kartan. Glömde hämta ut första delen. Ska försöka få tag på den också. Bommade den 15e kontrollen
Del 2. Bommade den 15e kontrollen
Arenan
Arenan

 

Imorgon väntar medeldistansen. Jag hoppas jag kan hitta på någonting för att klättra i resultaten då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *