Perfekt tekniskt lopp räckte inte till toppen

augusti 14, 2016 teamfigge No comments exist

Sista tävlingen för Norrlandsmästerskapen är gjord. En sjukt rolig och teknisk medeldistans vilket avslutar en tung helg med ändå en fin tävling. Jag var verkligen sliten från gårdagens kraftprov av själva långdistansen. Kände direkt vid starten att det skulle bli tungt fysiskt. Men jag försökte bara fokusera på det tekniska. Plockade kontroll efter kontroll utan svårigheter. Kom in i ett grönområde som gick att forcera helt okej. Sedan bar det av mot det mest kuperade området av banan. Fortsatte att spika kontrollerna! Det blev ett kartbyte. Tungt uppför den lilla kullen vi sprang runt och sedan bar det av hemåt mot mål i ett lättsprunget område. Jag sprang in i mål med att ha spikat alla kontroller som trea i tävlingen, men som etta i Norrlandsmästerskapen. Men en sen startande petade ner mig på en silverplats!

 

En av de roligaste medeldistanser jag sprungit för i år.

 

Del 1
Del 1
Del 2
Del 2

NM-medel

NM-medel

 

PS. Nu finns första delen av långdistansen i förra inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *