Student-livet/-åren/-plugget är nu igång

augusti 28, 2016 teamfigge No comments exist

Jag tog idag tåget ner till Stockholm och därifrån vidare till Karlstad. För det är på Karlstads universitet som jag kommer ha mina studier i fem år framöver. Studier som kommer göra mig till gymnasielärare i först och främst matematik och ett till ämne. Men jag ska plugga distans vilket innbär att jag kommer bo kvar i Ockelbo och sköta studierna därifrån. Jag är i Karlstad nu bara för en första träff med information och kursstart.

 

Jag har dock mentalt ställt in mig på att någon gång flytta ner till Karlstad. Skulle vara kul att komma till nya och outforskade ställen. Sen får jag se om det blir under eller efter det första året.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *