DM-tävlingarna högtid

september 9, 2016 teamfigge No comments exist

Det är inte långt kvar till SM nu. Men det är inte det jag ska skriva om. Utan det är om helgerna innan SM som är fullkomligt proppat med DM-tävlingar runt om i hela Sverige. Tävlingarna som ska avgöra vilken som är bäst i de olika distrikten.

 

Senaste helgen sprang jag 2 DM-tävlingar. Ena var natt-DM på fredagen och den andra var lång-DM på söndagen. Jag vann båda tävlingarna! Det som jag tog med mig från dessa tävlingar var att jag tog revansch från Storviksnatt och fick en bra känsla för nattorientering igen. Jag börjar också få lite fart på de längre distanserna.

 

Natt-DM
Natt-DM

 

Lång-DM
Lång-DM

 

I helgen väntar ytterligare 2 DM-tävlingar och eventuella vinster. Det är medeldistans på lördagen och stafett på söndag. Båda tävlingarna ska arrangeras i Söderhamn. Ska bli riktigt roligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *