Träning efter motgång

februari 15, 2017 teamfigge No comments exist

Från årsskiftet har träningen gått riktigt bra! Vecka 5 blev faktiskt en av mina bästa träningsveckor någonsin. Men en lärdom fick jag från den veckan också. Att veckan kanske var lite väl hård för min kapacitet just nu. För det hela resulterade att veckan efter låg jag med en skaplig förkylning. Inget jag vill ha vid den här tiden på året.

 

Jag hann ändå bli tillräckligt kry för att kunna ta mig dit där jag är nu. För den här veckan befinner jag mig i Guardamar, Spanien. Meningen var att jag skulle ha en lugn träningsvecka då jag låg sjuk och rycka upp till en bra träningsvecka här också. Men det blir snarare att komma igång igen. Jag har tränat tre lugna pass där jag känt att jag blivit bättre för varje pass. Någon träning till innan helgen då årets första tävlingar väntar. Får se hur jag kan prestera då.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *